Comença la ronda de consultes entre el rei i els líders polítics

0
Pedro Quevedo
El Diputat de Nova Canàries, Pedro Quevedo

El diputat de Nova Canàries, Pedro Quevedo, ha declarat que no recolzarà una investidura de Rajoy

Els líders dels partits amb representació parlamentària visiten La Zarzuela entre el matí d’aquest dimarts i la tarda del dijous per exposar al Rei la seva posició sobre la investidura del pròxim president del Govern.El Rei ha obert aquest matí amb gest seriós la seva ronda de consultes polítiques després del 26J i ha rebut al diputat de Nova Canàries (NC), Pedro Quevedo, el primer dels cinc representants als quals rep avui per conèixer la seva opinió sobre l’escenari postelectoral.

Quevedo ha declarat que “no és el moment de les negociacions misterioses”. El representant de Nova Canàries ha mantingut el seu rebuig a la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern, i en vista de la paràlisi del procés de negociacions, fins i tot ha començat a alimentar la possibilitat de recolzar Pedro Sánchez si el socialista acaba presentant la seva candidatura.

El representant de Nova Canàries, Pedro Quevedo, ha estat el primer visitar La Zarzuela aquest dimarts. Li seguiran els representants de Fòrum Astúries (soci electoral de PP), Coalició Canària, UPN (va concórrer amb el PP) i Esquerra Unida (coaligado amb Podem). El dimecres ho faran els de el PNB, En Marea, Convergència, Compromís i En Comú Podem. I finalment, el dijous, els líders dels partits clau: Ciutadans, Podem, el PSOE i el PP.