Roses paralitza les obres dels jardins exteriors del Bulli Foundation

0

Arran de la denúncia d’una entitat ecologista que assegurava que no tenien permís

L’Ajuntament de Roses ha paralitzat les obres exteriors dels jardins del Bulli Foundation, de Ferran Adrià, i ho ha fet arran d’una denúncia de l’entitat ecologista IAEDEN que assegurava que no tenien permís.

En declaracions a Europa Press, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha explicat que es van talar una sèrie d’arbres que “s’hauran de reposar, i deixar-ho tal com estava” abans de la tala.

Mindan ha comentat que les obres “només afecten els jardins exteriors” i s’haurien fet sense els permisos necessaris, però en cap cas afecten la resta de l’edificació que s’està portant a terme.

ELS ECOLOGISTES, SATISFETS

La presidenta de l’associació IAEDEN, Barbara Schmidt, ha assegurat en declaracions a Europa Press estar “molt satisfeta” per la paralització de les obres, i ha dit que ara fa falta avaluar quin ha estat el dany provocat.

Les obres seguiran paralitzades fins que hi hagi un informe favorable, una decisió que depèn de l’Ajuntament, la Generalitat i el Parc Natural del Cap de Creus, que ja va alertar que aquestes obres eren irregulars.