Rosie Mercado, la model que ha perdut 95 quilos

0
Rosie Mercado | Diari Català
Foto: FACEBOOK IGIGI

Rosie Mercado | Diari Català
Foto: FACEBOOK IGIGI

Rosie Mercado, una model de talles grans que ha perdut 95 quilos per salut

La model de talles grans, Rosie Mercado, ha perdut 95 quilos en dos anys i torna a la moda irreconeixible. Casos com el d’aquesta model ens demostren que la voluntad i l’esforç tenen la seva recompensa. ‘People’ es fa ressò aquest dijous de la història d’aquesta mare de tres fills de 35 anys que va arribar a pesar 185 quilos.

Com ella mateixa reconeix, aquest augment excessiu de pes va ser degut a greus problemes amb l’alimentació relacionats amb moments traumàtics del seu passat. “Vaig tocar fons fa uns vuit anys i vaig començar a guanyar molt de pes. El meu fill va ser diagnosticat de paràlisi cerebral lleu i el meu matrimoni es va enfonsar. Tot allò que podia passar, va passar”, es lamenta la dissenyadora d’origen mexicà.

Rosie Mercado: “No podia anar al cinema  ni podia anar a Disneyland”

Un contorn que la mantenia en la cota més alta del món del modelatge de talles grans, però que va tenir greus conseqüències en la seva qualitat de vida. “No podia anar al cinema ni a Disneyland. Vaig haver de contractar una minyona perquè els meus fills es poguessin divertir, perquè jo estava massa obesa per sortir a passejar”, admet l’animadora de televisió.

Situacions que van arribar al límit quan un empleat d’una aerolínia li va dir que havia d’adquirir un segon seient per poder entrar en un avió. “Van ser molt grollers. Van anunciar davant de tothom que necessitava comprar un bitllet addicional. Aquell va ser un moment ‘aha’ per a mi. O escollia seguir vivint aquell estil de vida o prenia la decisió sàvia i em feia responsable de la meva vida”, ha destacat Rosie en la publicació.

Per motius de salut, però sense renunciar a ser imatge de talles grans

Establerta a Las Vegas, Mercado va començar a treballar durament en els entrenaments físics. A més de córrer, practicava boxa i ioga, i va eliminar el menjar ràpid de la seva dieta. “Simplement es redueix als teus hàbits alimentaris. Tinc un àpat trampa a la setmana, però tot el que no sigui aquell àpat és alt en proteïnes, baix en carbohidrats i sense làctics. Menjo moltes verdures i bec molta aigua”, ha relatat la model, una dieta que l’ha portat a perdre 95 quilos en dos anys.

Actualment, Rosie Mercado llueix una figura esvelta i no s’assembla gens a aquella model de talles XXL del 2013. Aquest esforç s’ha traduït en un contracte amb la firma Igigi per a la seva campanya nadalenca. “Em van dir que mai aconseguiria una campanya. Allò va ser enorme”, se sorprèn, al mateix temps que es congratula de l’altre gran avantatge de la metamorfosi.

Rosie Mercado gaudeix com mai dels jocs amb els seus tres fills, de 15, 9 i 8 anys. “Només ser capaç de disfrutar a l’aire lliure dels meus fills és genial. Puc fer senderisme, puc anar en bicicleta”, es congratulava la model. Una o diverses imatges valen més que mil paraules.