Rossi: “Ara Lorenzo i jo som rivals acarnissats”

0
Valentino Rossi
EP: Valentino Rossi
Valentino Rossi
EP: Valentino Rossi

Ha afirmat que és “difícil mantenir la concentració”

El pilot italià de Moto GP Valentino Rossi (Yamaha) ha afirmat que és “difícil mantenir la concentració” en totes les carreres i que hi ha molts pilots que poden lluitar per la victòria o el podi, per la qual cosa li és complicat fer “càlculs” sobre el seu avantatge respecte al seu company Jorge Lorenzo, amb el qual es tracta “sempre amb respecte” malgrat que ara són “rivals acarnissats”.

“Això es fa ja llarg i dur. Des del principi de la temporada estem lluitant per cada punt i és molt bonic per a tots i una gran motivació, però és difícil mantenir la concentració, donar sempre el màxim i anar cada vegada més ràpid. Els 18 punts poden ser un avantatge suficient o justet. Queden tres carreres i ara en tenim una en un circuit que m’agrada i on sempre he obtingut grans resultats i excel·lents records”, ha comentat Rossi en la roda de premsa oficial del Gran Premi d’Austràlia.

De totes maneres, ha advertit que “tots” els pilots solen anar “molt bé” a Phillip Island, entre els quals hi ha Lorenzo, que “és molt ràpid”. “Divendres començarà un nou combat i els entrenaments seran molt importants per estar a punt, perquè aquí és difícil trobar el ‘set up’ de la moto i també cal tenir en compte el clima que canvia molt. Està refredant-se i a veure què passa també amb el vent”, ha afegit.