Rossi contra Lorenzo a Motegi, que han dit?

0
Rossi a Motegi
EP: YAMAHA MOTOR RACING SRL
Lorenzo a Motegi
YAMAHA MOTOR RACING SRL

Lorenzo: “No esperava ser tan competitiu”

El pilot espanyol de MotoGP Jorge Lorenzo (Yamaha) s’ha mostrat sorprès d’haver estat “tan competitiu” i haver marcat el millor crono en la jornada d’entrenaments lliures d’aquest divendres en el Gran Premi de Japó, que se celebra aquest cap de setmana en el circuit de Motegi, i ha revelat que encara que la seva espatlla “no està perfecte” està sent capaç de rodar “de manera consistent”.

“Ha estat un dia molt sorprenent perquè no esperava ser tan competitiu, especialment al matí. M’esperava millorar a poc a poc, però ja des de la primera sortida vaig veure que era el més ràpid i fins i tot vaig poder millorar molt temps després, així que vaig acabar primer al matí i també a la tarda”, va assenyalar en declaracions facilitades pel seu equip.

D’altra banda, el balear va explicar que es troba millor de l’esquinç en l’espatlla esquerra que va sofrir després d’una caiguda en un entrenament dissabte passat. “La moto està anant molt millor que l’any passat i tenim un gran ‘set-up‘. Òbviament la meva espatlla no està perfecte però fins i tot en aquestes condicions sóc capaç de rodar ràpid i de manera consistent. Crec que en condicions normals podria haver-hi fins i tot rodat més ràpid però no té sentit pensar en el que podria haver ocorregut”, va analitzar.

“És millor concentrar-se en el que hi ha i treure el màxim rendiment. Per a matí encara tenim marge de millora i la moto s’adapta molt bé al meu pilotatge. Espero que no plogui el diumenge i la climatologia millori”, va concloure.

Rossi a Motegi
EP: YAMAHA MOTOR RACING SRL

Rossi: “En MotoGP és sempre difícil millorar”

El pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) ha reconegut que en MotoGP “és sempre difícil millorar”, però que tractarà de fer-ho per a la qualificació i la carrera del Gran Premi de Japó, després d’una primera jornada d’entrenaments lliures en la qual va finalitzar amb el vuitè millor temps després de dues sessions dominades pel seu company d’equip, l’espanyol Jorge Lorenzo, el seu gran rival pel Mundial.

Anem a analitzar totes les dades i comprovar quin és manera més correcta sobre la qual treballar. En MotoGP és sempre difícil millorar. Al final de l’entrenament tothom va posar pneumàtics nous i els temps van ser molt ràpids, més que l’any passat, per la qual cosa hem de treballar fort i intentar estar el més endavant possible”, va indicar en declaracions facilitades pel seu equip.

El nou vegades campió del món de motociclisme va explicar les seves sensacions després de la jornada en Motegi. “Aquest matí no estava tan malament i també em vaig sentir bé a la tarda amb el pneumàtic dur. Esperava millorar una mica més quan vaig posar l’opció més tova al final però desafortunadament no va succeir així perquè encara no estàvem molt content amb el setting, així que hem de treballar més fort“, va finalitzar.