Rossi: “Marc m’ha fet perdre el Mundial”

1
Rossi:
Rossi i Màrquez en una salutació al Circuit de Motorland
Rossi: "Marc m'ha fet perdre el Mundial"
Rossi i Màrquez en una salutació al Circuit de Motorland

Rossi ha assegurat que Màrquez “ha jugat brut”

Valentino Rossi, que ha acabat tercer en el Gran Premi de Malàisia, ha assegurat que Marc Márquez “ja estava caient” i “a cap moment hi ha una puntada”, a més ha afirmat que la sanció deixa un sol guanyador, que és el pilot català, que “ha jugat brut” i ha aconseguit el seu objectiu de fer-li perdre “el campionat”.

“Amb la sanció que m’han posat ha guanyat Márquez. Ell pretenia que perdés el campionat i ha jugat brut. Jo no volia que caigués, només advertir-lo que parés i fer-li entendre això i no ho ha entès. Si a més faig una puntada a una moto de MotoGP no cau, és més forta que això”, ha afirmat Rossi davant els periodistes, després de negar-se a comparèixer en la roda de premsa oficial.

“Sobre el contacte, jo no volia que caigués. Només intentava que perdés temps perquè m’ha portat al límit. No era correcte el que feia. Quan m’he anat llarg, ens hem tocat. Però no és cert que li doni una puntada. A MotoGP si li dono una puntada, per sort hi ha imatges i es veu. Es veu que em toca amb el manillar i jo perdo el peu. Quan jo el toco ell ja estava al terra. Només pretenia advertir-lo”, ha manifestat Rossi.

El transalpí ha recalcat la seva versió. “El meu error no ha estat que jo li hagi donat una puntada, jo només volia que es ralentís. Es veu molt bé que ell ja estava caient perquè em toca amb el seu manillar. Ho hem vist poques vegades en la història de l’esport i Marc ha fet una pèssima actuació. A Austràlia la cosa no va ser del tot correcte però no tan dur com avui. Ha estat la prova que tenia raó el dijous”, ha assegurat Rossi.

“No volia arribar a aquest punt. M’hagués agradat jugar-me el campionat amb Jorge. No és bonic, el bonic era jugar-me-la amb Lorenzo. Marc ha demostrat el que vaig dir, ha reafirmat que era veritat. Jo pensava que ell podia reflexionar i es comportaria d’una altra forma, però s’ha comportat pitjor que a Philip Island”, ha afirmat Rossi sobre el seu duel al Mundial amb Jorge Lorenzo.

“És una pena, una vergonya, podria haver-me mantingut a dalt, però a València serà més difícil. No és justa la sanció, d’aquesta manera Márquez ha guanyat aquesta lluita, el seu pla ha funcionat, m’ha fet perdre el campionat”, ha tancat Rossi.