Rossi presenta recurs al TAS

0
Rossi presenta recurs al TAS | Diari Català
Valentino Rossi en un Gran Premi
Rossi presenta recurs al TAS | Diari Català
Valentino Rossi en un Gran Premi

El TAS ha confirmat el recurs presentat per Rossi

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha confirmat que el pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) ha presentat un recurs contra la sanció que va rebre pel seu incident amb Marc Màrquez (Repsol Honda) diumenge passat a Sepang (Malàisia) i que el farà sortir últim en l’última i decisiva cursa a Xest (València) de la setmana vinent.

El diari esportiu italià ‘La Gazzetta dello Sport’ havia anunciat que el nou vegades campió del món hauria presentat un recurs davant l’organisme amb seu a Lausana per la seva sanció de tres punts en el carnet per ser considerat culpable de la caiguda del català i per tant sortir l’últim en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Hores després, l’organisme d’arbitratge ho ha confirmat a la seva pàgina web.

“El pilot italià de MotoGP Valentino Rossi ha presentat una apel·lació davant el TAS contra la decisió dels comissaris de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) d’imposar-li tres punts de penalització arran de l’incident amb un altre pilot durant el Gran Premi de Malàisia”, ha indicat el TAS.

El tribunal ha indicat que l’italià desitja “l’anul·lació de la sanció o almenys la reducció de tres a un punt” i que ha presentat “una sol·licitud urgent” perquè hi hagi una decisió ràpida que eviti la seva penalització de sortir últim en la graella del Gran Premi de la Comunitat Valenciana del 8 de novembre.

“S’espera que una decisió sobre la petició del senyor Rossi es faci pública no més tard del 6 de novembre”, ha sentenciat el TAS.

Si el recurs de Rossi té èxit, podria evitar sortir l’últim de la graella a Xest i situar-se davant o el més a prop possible del seu company d’equip Jorge Lorenzo, amb el qual es juga el títol de campió del món de la categoria de MotoGP, amb un avantatge de set punts a favor de l’italià.