El TAS ha desestimat el recurs presentat per Rossi

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha desestimat el recurs de Valentino Rossi (Yamaha) respecte a la sanció que va rebre a Malàisia. Per tant, el pilot italià sortirà últim aquest diumenge en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es celebrarà al Circuit de Xest.

Després d’escoltar a representants de Valentino Rossi i de la Federació Internacional d’Automobilisme, l’alemany Ulrich Haas, àrbitre del TAS, ha dictaminat que “no es reuneixen les condicions necessàries” perquè prosperi el recurs presentat per l’italià.

Així doncs, Rossi sortirà últim en la última cursa de l’any on arriba amb set punts de avantatge sobre Jorge Lorenzo, el seu únic rival de cara a la corona de Campió del Món. Després de l’incident amb Márquez al Gran Premi de Malàisia a Sepang, l’ambient a Xest no creiem que segui gaire favorable al italià, tot i així haurà de fer la seva cursa i protagonitzar una remuntada memorable si vol sortir com a campió, ja que Lorenzo de ben segur anirà a per totes.

El moment tens serà si Rossi i Márquez es troben de tu a tu en cursa, però esperem que actuïn com persones adultes i ens ofereixin una lluita neta i amb espectacle ja que, al final, la gent vol divertir-se i gaudir de MotoGP.