Rossi trenca el silenci a Twitter

0
Valentino Rossi
EP: Valentino Rossi

Per agrair les mostres de suport

L’incident que es va produir a Sepang Diumenge entre Rossi i Márquez encara segueix portant cua. Ahir a la nit sentíem les declaracions de Javier Alonso (Director de carrera de DORNA) que deia que Márquez també tenia certa culpa per “molestar” a Rossi, que no hi havia hagut patada desprès d’analitzar bé les imatges i que no hi va haver insults a Direcció de Carrera de Rossi cap a Márquez.

Rossi assegura que estarà a València
Twitter: @ValeYellow46

El primer dels dos protagonistes en trencar el silenci a les xarxes socials ha sigut l’italià Valentino Rossi. Aquest migdia ha fet un tuit agraint les mostres de suport rebudes ja que l’ajuden a superar aquests moments d’amargura i d’enuig. I ha assegurat que ara mateix només treballa per estar al 100% a València.

Per tant, desprès que s’escampés el rumor que havia comentat a la premsa italiana que s’estava plantejant el no córrer a València,  avui ha deixat clar que aquesta possibilitat no existeix i que per tant el tindrem a pista en menys de 15 dies a la prova definitiva del mundial. Recordem que després que la FIA hagi ratificat la sanció, Rossi haurà de sortir des de la última posició de la graella de sortida. Per tant, ens espera un gran espectacle per veure fins on serà capaç de remuntar i si serà capaç d’evitar que s’emportí el títol el mallorquí Jorge Lorenzo. Les entrades per València estan esgotades des de fa mesos i s’espera un gran ambient. DORNA i el circuit de València segur que l’hauran fet replantejar-se el fet de no sortir a pista a València ja que hagués suposat una gran baixada d’expectació i d’ingressos.

Per altra banda, Márquez s’ha mostrat molt decebut a la seva arribada aquest matí a l’Aeroport del Prat i fonts properes al seu entorn comenten que està molt tocat anímicament després dels fets que es van produir a València. Porta sense fer cap aparició a les xarxes socials des de la sessió de classificació de Sepang. Ara ja només espera intentar passar pàgina aquests dies descansant a casa amb els seus i acabar la temporada de la millor manera possible a València.

Rossi ha rebut diferents mostres de suport per part del Govern italià, que ha deixat anar que DORNA està dirigida per espanyols i que per tant, és molt evident cap a quina banda van les sancions. Per la seva banda, Mariano Rajoy ha fet un tuit mostrant el seu suport a Marc Márquez. Com veiem és una batalla que ha traspassat les barreres de l’esport i que arriba a tots els àmbits socials, inclosa la política.

Iannone dóna el seu suport a Rossi
Twitter: @andreaiannone29

Diferents pilots i ex pilots han mostrat la seva visió dels fets però destaca l’acció que ha realitzat avui Andrea Iannone ja que ha penjat una foto a les xarxes socials amb Rossi sense escriure cap missatge.

Finalment Rossi també ha rebut moltes mostres de suport per part dels Tifossi i de la resta d’aficionats al món del motor ja que s’han fet diferents pàgines a les xarxes socials per recollir firmes perquè se li retiri la sanció, la més coneguda ha recollit ja més de 250.000 firmes d’aficionats d’arreu del món a change.org . Cal destacar també que en aquesta plataforma també es recullen firmes per descalificar a Rossi d’aquest mundial i que acabi amb 0 punts o perquè Iannone tiri a Lorenzo a València.