Rousseff abandona el Palau d’Alvorada enmig de mostres de suport

0
Dilma Rousseff
Dilma Rousseff espera el resultat de la votació al Senat | Foto: Europa Press

La ja expresidenta del Brasil ha estat acomiadada de la residència oficial envoltada de seguidors als que Rousseff ha agraït la seva presència

L’expresidenta del Brasil Dilma Rousseff ha abandonat aquest dimarts el Palau d’Alvorada, residència oficial, després de ser cessada definitivament en un ‘impeachment’ (judici polític) per irregularitats comptables.

L’exmandatària ha estat rebuda per desenes de seguidors que estaven als afores del palau, a la capital, Brasília, per acomiadar-la i lliurar-la flors, abans de començar el seu viatge cap a la població de Porto Alegre. “Moltes gràcies”, ha dit als presents, algun dels quals ha arribat a abraçar-la abans d’entrar en el seu vehicle, segons ha informat el diari brasiler ‘O Globo’. “La lluita continua”, ha afegit, visiblement emocionada. Finalment, ha abandonat el lloc enmig de crits dels seus seguidors de ‘Dilma, guerrera del poble brasiler’.

Rousseff ha viatjat a Porto Alegre, on vivia abans d’arribar a la Presidència. Tot i que establirà la seva residència a Porto Alegre, també planeja passar una temporada a Rio de Janeiro, on la seva mare té una casa i on viuen la seva filla i els seus néts.