Rozalen una de les millors artistes del moment ens presenta la gira del seu darrer àlbum ‘Quién me ha visto’

Rozalen | Diari Català
Fotos: Sony Music

Després de triomfar a Xile i Argentina, Rozalén retorna a Espanya.
Aquest dimecres va col·laborar amb el concert de Pablo López, i ja es prepara per afrontar la seva propera cita al teatre Circ Price a Madrid. Les entrades estan esgotades des de fa setmanes i ho mateix passa amb el seu proper concert a Barcelona que tindrà lloc el dimecres vinent a la Sala Bart.

Rozalén ens presenta el seu nou àlbum, ‘Quién me ha visto, les vendes d’aquest han confirmat les expectatives dipositades en l’artista, després del seu fenomenal debut el 2014 amb ‘Con derecho a… ‘ L’àlbum, produït igual que l’anterior per Ismael Guijarro, és un gran pas de Rozalén que ha escrit nou de les seves 12 cançons i que s’exhibeix com una artista autèntica, commovedora i divertida.

L’albaceteña va iniciar fa dues setmanes una sèrie de concerts a Amèrica als que va combinar cançons de ‘Quién me ha visto‘ amb èxits de ‘Con derecho a… ‘ Rozalén va conquistar al públic omplint la seva actuació a Santiago de Xile i les dues actuacions de Buenos Aires, sempre en format acústic al costat del també guitarrista Ismael Guijarro.

Torna amb una gira per Espanya a la que està esgotant les entrades en tots els seus concerts. Amb la naturalitat i espontaneïtat que la caracteritzen, Rozalén aconsegueix als seus directes una connexió total amb el públic, per oferir un espectacle divertit, sensible i apte fins i tot per als petits de la casa.

No us perdeu la setmana vinent l’entrevista que tindrem amb la Rozalen.