Rozalén nou disc
Foto: SONY MUSIC

Rozalén primer lloc de la llista de vendes amb el seu nou àlbum ‘Qui m’ha vist’

Rozalén ja està a la part alta de la llista de vendes. El seu nou àlbum, Qui m’ha vist, s’ha pujat aquesta setmana al número 1, la qual cosa demostra l’excepcional acolliment que ha brindat el públic a aquest segon lliurament de la seva carrera, que pren el relleu d’Amb dret a… En Qui m’ha vist, que va arribar a les tendes el passat 11 de setembre, la albaceteña confirma i amplia les expectatives del seu primer àlbum, que va fer d’ella una de les grans revelacions de la música espanyola.

[quote]Rozalén ja està a la part alta de la llista de vendes. El seu nou àlbum, Qui m’ha vist, s’ha pujat aquesta setmana al número 1, la qual cosa demostra l’excepcional acolliment que ha brindat el públic a aquest segon lliurament de la seva carrera[/quote]

Rozalén s’exhibeix com una artista autèntica, commovedora i divertida. L’àlbum, produït per Ismael Guijarro, conté 12 cançons, nou d’elles de la seva autoria, que se sumen a una composició de Paco Cifuentes i Alejandro Martínez, una versió de la bellesa de Luis Eduardo Aute i el bonus track Ni tu ni jo, gravat en col·laboració amb el grup Fetén Fetén i compost per Diego Galaz, Sebastian Schon i Jorge Arribas. L’ampliació de la varietat estilística és una de les grans notícies d’aquesta Rozalén de 2015 en constant renovació, que també li ha imprès a les seves lletres un punt més de crítica i ironia.

Convertida ja en una de les figures emergents de la música al nostre país, Rozalén continua amb la seva campanya de signatura de discos, que tindrà les seves properes parades a Sevilla (dia 24, FNAC), Màlaga (dia 25, FNAC) i Albacete (dia 30, El Corte Inglés). La albaceteña prepara també la gira Qui m’ha vist, que arrencarà el 8 d’octubre a Múrcia i que té ja altres dotze dates confirmades.

Gira Qui m’ha vist

8 octubre Murcia (Teatre Circ)
9 octubre Cadiz (Gran Teatre Falla)
22 octubre Sevilla (Centre Andalús d’Art Contemporani (CAAC)
24 octubre Burgos – Cultural Caixa de Burgos
7 novembre Torrijos (Toledo) – Auditori Palacio Pedro I
13 novembre Madrid – Teatre Circ Price
18 novembre Barcelona – Sala Barts
26 novembre València – Teatre la Rambleta
28 novembre Castelló – Sala Opal
29 novembre San Vicente del Raspeig (Alicante) – Sala The One
11 desembre Granada – Sala Copera
12 desembre Còrdova – Sala Simbala
15 desembre Màlaga – Teatre Cervantes