Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat reforcen la seva aposta pel Catalonia Innovation Triangle

Els ajuntaments de Cerdanyola, Rubí i Sant Cugat han reforçat la seva aposta pel Catalonia Innovation Trinagle (CIT), el consorci per a la promoció econòmica d’aquests tres municipis.

Així ho han exposat a la reunió que han mantingut aquest divendres a la seu consistorial de Sant Cugat, i l’alcaldessa d’aquest municipi, Mercè Conesa, ha detallat en un comunicat que, a més de promoure el treball conjunt de les àrees de promoció econòmica, “permet impulsar noves inversions i millors serveis” a les tres localitats.

El CIT treballa en el marc de l’estratègia d’especialització intel·ligent definida per la Generalitat –Ris3 Cat– amb l’objectiu de fer una proposta que contribueixi a transformar econòmicament el territori sobre la base de la innovació, cosa que s’està fent amb la implicació d’administració, universitat i centres de coneixement, empresa i societat civil, com exigeix la Unió Europea.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha destacat la continuïtat del CIT durant els anys, que està “per sobre de la diferència de colors polítics“.

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha dit que servirà per avançar vers noves formes d’economia i reforçar accions existents, com la promoció de polígons industrials, investigació i innovació i la gestió de residus, entre d’altres.

Aquesta ha estat la primera reunió del CIT després de les eleccions municipals, que es van celebrar el mes de maig passat.