L’alcaldessa de Rubí parla en una entrevista dels diferents projectes de remodelació al barri

 

Sembla que Rubí tindrà nous equipaments durant aquesta legislatura municipal. Això, almenys, és el que es desprèn d’una entrevista que l’alcaldessa de la ciutat, Ana M. Martínez, ha concedit recentment a Diari de Rubí. En aquesta, on repassa els seus primer mesos al capdavant del govern municipal, assegura que “la remodelació dels antics cinemes serà una realitat aquest mandat”. Una vegada aquesta remodelació estigui completada, assegura Martínez que el futur d’aquest equipament estarà en mans dels veïns. “El govern té l’obligació de proposar el tipus de contingut per a aquest espai, però no ho farem, com a mínim com a acció definitiva, fins que no ho hagi compartit i consensuat amb els veïns”, diu Martínez en aquesta entrevista.

En línies generals, sembla que aquest mandat és el de la neteja de cara al barri de Les Torres. “És evident que els veïns de Les Torres estan preocupats per l’estat dels seus carrers, per les voreres i pels grafitis”, reconeix l’alcaldessa. A banda de la rehabilitació dels antics cinemes, Martínez avança en aquesta entrevista actuacions en matèria de seguretat que “afavorir la convivència a la plaça Constitució” i en matèria de mobilitat per ampliar els aparcaments de la ciutat.

Altres punts importants que l’alcaldessa va destacar en aquesta entrevista són la rehabilitació de Ca’n Oriol, la campanya de recollida d’excrements (“la Policia ha posat 80 multes” en relació als excrements) i les polítiques per reduir l’atur a la ciutat i garantir l’accés a la vivenda.

Compartir
Article anteriorL’Ajuntament de Badalona qualifica d’”èxit” la reunió amb veïns del Gorg
Article següentFerrari 335S Spider Scaglietti, el més car de la història
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]