Rubí destinarà 250.000 euros a beques per l’esport

0

L’equip de govern municipal, del PSC, arriba a un acord amb CDC per tirar endavant una moció dels convergents per invertir en l’esport a la ciutat

L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, i el portaveu de CDC al municipi, Víctor Puig, han presentat aquest dimecres un acord per invertir 250.000 euros en beques esportives per famílies amb dificultats econòmiques. L’acord entre l’equip de govern, del PSC, i Convergència és fruit del fet que CDC es va comprometre a aprovar el cartipàs municipal el 2015 a canvi d’aquest projecte.

Martínez i Puig han explicat en una roda de premsa que es buscarà la col·laboració dels propis equips esportius per detectar els menors de 18 anys –federats en algun esport- que puguin necessitar alguna d’aquestes beques. Des de CDC argumenten que la crisi econòmica ha forçat  a posar tots els esforços en les empreses que ho necessiten. “La davallada de poder adquisitiu també ha provocat una baixada de les inscripcions per les dificultats de fer-se càrrec de l’import de la fitxa”, lamenten els convergents. Per aquesta raó, Víctor Puig ha buscat l’acord amb el PSC per a que els 4.000 menors esportistes federats de Rubí tinguin garantida la possibilitat de seguir practicant esport.

En aquest vídeo de Diari Català es poden escoltar les declaracions més destacades de la roda de premsa oferta per Ana Maria Martínez i Víctor Puig.

 

Compartir
Article anterior(2-1) L’Atlético es classifica per a la final de la Champions League
Article següentEl RCDE Stadium programa un concert de Marc Anthony
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]