Rubí vol renovar tots els seus parcs en dos anys

0

L’equip de govern municipal vol que els nous parcs i la millora dels existents estigui finalitzada en pocs mesos

 

A la ciutat de Rubí s’han creat, en poc temps, tres nous parcs infantils. A més, el govern municipal, liderat per l’alcaldessa Ana M. Martínez, s’ha proposat que la millora dels ja existents sigui un projecte a finalitzar, com a màxim, en dos anys. En concret, l’Ajuntament de Rubí actuarà en més d’una vintena d’espais de la ciutat per adequar-los i actualitzar-los, segons ha concretat Martínez aquesta setmana en una visita a un dels nous parcs creats, el del Patufet, que es troba al carrer General Castaños.
“Peculiar i innovador”, així ha definit Martínez el nou parc del Patufet, que inclou il·lustracions de Pilarín Bayés, a banda de la clàssica rondalla escrita en un dels murals del parc. A més d’aquest, s’ha creat una zona infantil a la plaça Salvador Allende i aviat estarà disponible el del parc de la Serreta, segons informava aquest divendres el Diari de Rubí.
Segons explica aquest mateix diari, de la vintena de parcs en les que s’han fet actuacions de modernització, set d’ells tenen més de vint anys d’antiguitat.

Destaquen la instal·lació de nous tancaments i la substitució del terra de sorra per cautxú allà on encara no hi era aquest material. “En dos anys tots els parcs han d’estar enllestits amb aquest material que permet als infants jugar sense prendre mal”, s’ha proposat l’alcaldessa de Rubí.