Rull afirma que no investirà cap president del PP

0
Josep Rull CDC
El conseller Josep Rull | Foto: Europa Press

El coordinador de CDC al Parlament, Josep Rull, ha declarat que el cas de Fernández Díaz resol els dubtes de donar suport al PP

El coordinador de CDC al Parlament, Josep Rull, ha avisat aquest dimarts que el seu partit no donarà suport a la investidura de cap president del PP i ha advertit que si algú tenia algun dubte, aquest queda resolt per la presència en el Govern espanyol del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz.

“Si hi havia algun tipus de dubte, mentre Jorge Fernández Díaz sigui ministre de l’Interior aquests dubtes s’esvaeixen radicalment”, ha dit en unes declaracions a RNE.  Rull al·ludia a la gravació de converses entre el ministre en funcions i el ja exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC).

El dirigent de CDC ha ironitzat que el seu partit sembli ser ara “un interlocutor vàlid” per al PP. “Benvingut sigui”, ha dit, però ha afegit que el primer punt del seu programa electoral és clar, no investir president ni Mariano Rajoy ni a ningú del PP després d’una actitud dels populars que consideren “inacceptable en moltes coses”. Això sí, ha deixat clar que si Rajoy els truca per reunir-se amb ells dins de la seva ronda de contactes, hi acudiran. “Sempre que ens truquen, hi anem; abans, ara i sempre”, ha resumit.