Rumors sobre la propera Suzuki GSX-R250

0
Rumors sobre la futura Suzuki GSX-R250
Suzuki GSX-R250
Rumors sobre la futura Suzuki GSX-R250
Suzuki GSX-R250

La futura Middleweight japonesa és la Suzuki GSX-R250

Arriba un moment on les marques han de reinventar-se per seguir actives i vives al mercat, el qual cada cop és més exigent i més ferotge. En aquest sentit, Kawasaki va ser la primera que va apostar pel segment de les Middleweight esportives llançant la seva Ninja 300 durant el 2013. Dos anys és tard, era el torn de KTM presentant la seva RC 390 i de Yamaha amb la seva YZF-R3.

La penúltima marca en sumar-se a aquesta nova moda va ser Honda que, recentment, va anunciar l’arribada de la CBR250RR. Així doncs, només quedava una gran marca per mostrar la seva Middleweight. Parlem de Suzuki que està preparant l’arribada de la GSX-R250 de cara al 2016, l’última esportiva de mitjana-baixa cilindrada que faltava.

Abans de res és necessari dir que tot això són rumors i que encara no hi ha res confirmat directament per la marca japonesa, però el cert és que tot indica que la Suzuki GSX-R250 serà una realitat aviat, de fet la sorpresa seria si Suzuki no llences aquesta moto.

Pel que fa al motor, es comenta que equiparà el bicilíndric procedent de la Inazuma 250. Això sí, amb alguns retocs per tal d’oferir unes prestacions millors i competir (i perquè no, millorar) amb les altres Middleweight esportives del mercat.

Per aconseguir això, Suzuki haurà de combinar a la perfecció aquest motor bicilíndric amb un disseny purament esportiu i amb un dinamisme apte per totes les condicions, a més a més d’oferir uns consums continguts que ajudin a la nostra economia.

Tant Motoblast com els japonesos de Young Machine han avançat uns foto-muntatges on es veu un atractiu frontal, punxegut i amb fars estilitzats, que ha de ser molt similar, o igual, al de la nova Suzuki GSX-R1000 2016.

Veurem si tots aquests rumors acaben sent veritat i aviat vèiem la presentació d’aquesta Suzuki GSX-250R que oferirà una imatge digne de les grans esportives combinada amb un motor contingut però apte per totes condicions.