Rússia, Ucraïna, Austràlia o França: les favorites per guanyar ‘Eurovisió’

0

Aquest dissabte, 14 de maig, se sabrà el guanyador de l’edició 2016

Cada vegada queda menys per la final d’Eurovisió 2016 i els països finalistes que conformaran la gala definitiva aquest dissabte 14 de maig ja han estat seleccionats.

Durant aquesta setmana (dimarts 10 de maig i dijous 12 de maig) les candidatures per la millor cançó Europea 2016 van protagonitzar grans actuacions en dues grans semifinals.

El dimarts 10 de maig, a la primera semifinal, es van classificar la favorita a totes les cases d’apostes Rússia, amb Azerbaidjan, Països Baixos, Hongria, Croàcia, Àustria, Armènia, República Txeca, Xipre i Malta.

El dijous 12 es va celebrar la segona semifinal d’Eurovisió 2016, gala de la qual van sortir els deu últims països que competiran en la gran final. Els països seleccionats van ser les grans favorites pels euro fans Ucraïna i Austràlia amb Letònia, Geòrgia, Bulgària, Sèrbia, Polònia, Israel, Lituània, Bèlgica.

Els 26 contendents en la final es completen amb l’amfitrió, Suècia, i els membres del ‘Big Five’, que no necessiten passar per les semifinals: l’original i amb molt de suport per part de la premsa europea, França amb Regne Unit, Alemanya, Itàlia i la nostra cantant Barei, a Espanya.

¿Qui guanyarà?