Rússia: Els OVNIS són reals i sabem com convocar-los

Els russos han afirmat recentment que poden predir quan apareixen els OVNIS i que han après a convocar-los.

 

Els russos també han afirmat que s’incrementa l’activitat OVNI quan es duen a terme les proves d’armament a gran escala, i que han estat mesurant l’activitat OVNI en fer-ho.

D’acord amb Vasily Yeremenko, un General de Divisió del FIB en reserva, acadèmic de l’Acadèmia de Seguretat, Defensa i Aplicació de la Llei:

[quote]Podem dir que hem après a convocar els OVNIS a Vladimirovka. Per això, hem augmentat considerablement el nombre de vols militars i el moviment dels equips. Si la intensitat del nostre costat augmenta, els OVNIS apareixen amb una probabilitat d’un 100 per cent. [/quote]

Rússia: Els OVNIS són reals i sabem com convocar-los

¿Els estrangers vigilen les nostres capacitats armamentístiques?

Els russos ja han elaborat tres conclusions principals:

  • La ciència moderna encara no és capaç d’identificar aquest tipus de fenòmens.
  • Els ovnis podrien ser drons de vigilància dels Estats Units o el Japó.
  • Els ovnis podrien ser l’activitat extraterrestre.

Segons Svobodnaya Pressa, important web de notícies de russa, l’Armada russa ha desclassificat nombrosos registres de trobades amb objectes no identificats que superen tecnològicament el construït per la humanitat.

Un grup especial de la marina, encapçalada per l’Almirall de l’Armada Nikolai Smirnov, va recopilar informació sobre els informes d’objectes no identificats, lliurats pels submarins i vaixells militars.

Segons Vladimir Azhazha, investigador OVNI i l’exoficial de la Marina Militar:

[quote]El cinquanta per cent de les trobades OVNI estan connectats amb els oceans i un quinze per cent amb llacs. Així que els ovnis tendeixen a relacionar-se amb l’aigua[/quote]

Rússia: Els OVNIS són reals i sabem com convocar-los

Als OVNIS sembla que els agrada estar a prop de l’aigua.

D’acord amb un informe d’alt nivell, un submarí nuclear Rus que estava en una missió de combat, perseguint 6 objectes desconeguts. Després de fracassar miserablement i perdre els objectes, el capità va ordenar al submarí pujar a la superfície, llavors els objectes van sortir de l’aigua, volant a velocitats supersòniques.

El 1982 un grup d’entrenament de bussos militars, en Baikal, va ser testimoni del qual semblava ser un grup d’humanoides vestits amb uniformes platejats. Malgrat els intents dels bussos per atrapar-los, tres d’ells van morir, mentre que els altres quatre van resultar ferits en aquest estrany incident.

Segons el capità Igor Barklayof Intel·ligència de l’Armada:

[quote]Els OVNIS, sovint solen concentrar-se en els nostres oceans, prop de les Bahames, Bermudes, Puerto Rico. Es veuen amb més freqüència a la part més profunda de l’oceà Atlàntic, a la part sud del Triangle de les Bermudes, i també al Mar del Calerib.[/quote]

Rússia: Els OVNIS són reals i sabem com convocar-los

Ens estan vigilant i estudiant?

Al que a mi respecta, 2015 s’està convertint en l’any que més albiraments OVNIS s’estan registrant. S’està rebent informació molts punts del planeta i potser és hora d’unir tots els punts.

Quan els russos diuen que poden convocar els OVNIS, crec que el que realment volen dir és que les accions de la humanitat poden dictar quan apareixen.

Des de fa algun temps, hem sentit a parlar d’OVNIS amb la mirada posada sobre les bases militars i vigilant les instal·lacions d’emmagatzematge d’armes nuclears …

De fet, sembla que fins i tot algun OVNI ha aconseguit inutilitzat alguna arma nuclear.

Podria ser que els extraterrestres ens observen de tant prop, ja que possiblement estan preocupats per la propera carta que jugarem, és a dir, impedir que utilitzin armament nuclear.

Ningú hauria de tenir el dret de destruir aquest planeta amb armes de destrucció massiva … I potser és per això que “ells” ens estan mirant tan prop!!