El CE Sabadell i l’Ajuntament comencen amb mal peu - Diari Catala
El consistori ha creat una comissió que estudiarà la situació econòmica del conjunt arlequinat | Foto: CE Sabadell

Després d’una primera reunió amb el club, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell ha reiterat la voluntat d’ajudar, però no serà a qualsevol preu

Ajuda sí, però no a qualsevol preu. Aquesta és la principal conclusió de les declaracions de Marisol Martínez, regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell, després de la primera reunió de la Comissió de treball que estudiarà la situació econòmica del Centre d’Esports Sabadell. Segons explica Ràdio Sabadell, la portaveu va destacar la voluntat del consistori de col·laborar per resoldre la delicada situació econòmica del club, tot i que va posar certs límits a les seves intencions.

Si la nostra ajuda ha de passar per buscar empreses que posin diners al club, sense saber ben bé per què, que no ens busquin. Aquesta manera de fer correspon a altres èpoques i a nosaltres no ens trobaran”, avisava Martínez, que no obstant es mostrava oberta a seguir tractant el tema a través de més trobades amb el club. El consell d’administració que ara gestiona el Centre d’Esports va decidir després d’algunes reserves acceptar l’oferta d’un grup inversor xinès interessat en la seva compra, i aquest és un punt important sobre el que treballar i en el qual també va incidir la regidora.

“Ens consta, perquè així ens ho van fer saber, que tenen una proposta damunt la taula. Només espero que s’arribi a un acord, que tot vagi endavant i que hi hagi un bon resultat per a les dues parts”, explicava, abans d’afegir que “un cop això passi, el més sensat serà seure, conèixer la realitat dels números, i d’aquesta manera saber en què podem ajudar”.

Amb el dubte de si els inversors faran efectiva la seva oferta, els arlequinats necessiten trobar una solució a curt termini, ja que en cas de no fer-ho corren el risc d’haver de renunciar a la seva plaça a la Segona Divisió B per a la propera temporada, i fins i tot podrien haver de començar de zero des de Quarta Catalana. Tot i que aquesta última és una opció que no es descarta, no seria la decisió de més pes en aquests moments, on es prioritzen altres alternatives per garantir la viabilitat econòmica del club.