‘La Sal del Raval’ explicarà la història del barri català

0
'La Sal del Raval' explicarà la història del barri de Barcelona | TWITTER
'La Sal del Raval' explicarà la història del barri de Barcelona | TWITTER

L’obra de teatre s’estrenarà el pròxim 17 de juny a l’Ateneu

A l’Ateneu del Raval es farà la presentació de l’espectacle ‘La Sal del Raval’. Ell dia de l’estrene, el 17 de Juny 2016 a les 20.00 h, al carrer Reina Amàlia 3. Una obra que realitzarà un recorregut intimista sobre la memòria històrica del barri del Raval.

L’espectacle és part d’un projecte formatiu i artístic que neix com a resposta i desig d’INCA Catalunya d’indagar en la realitat  diversa del barri del Raval. Un projecte cultural i una experiència social en què consistirà en tallers i experiments creatius basats en tècniques teatrals de clown, teatre físic i teatre immersiu​, i investigació dels continguts i de l’entorn del barri del Raval (visites, sopars temàtics, etc).​

“‘La sal del Raval’ neix com a resposta i desig d’INCA Catalunya d’indagar en la realitat vario pinta del barri del Raval. La necessitat d’encarar mons diversos per trobar-nos en un punt en el qual poder dialogar: joves que provenen de llocs molt variats i persones majors amb una llarga experiència en un barri tan canviant”, ha publicat INCA a la seva web.