El saló Barcelona Meeting Point obre les seves portes avui dimecres

0
Barcelona Meeting Point
Foto: EUROPA PRESS

El saló Barcelona Meeting Point obre portes aquest dimecres amb optimisme immobiliari

Barcelona Meeting Point
Foto: EUROPA PRESS

La 19 edició del Barcelona Meeting Point (BMP) obre les portes aquest dimecres i fins al diumenge al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona amb optimisme respecte a les vendes i perspectives del sector immobiliari.

El saló, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), reunirà 280 empreses procedents d’una quinzena de països, i també organitzarà 19 jornades en què participaran 87 ponents.

Ocuparà els 20.000 metres quadrats del pavelló 8 del recinte Montjuïc, dividit en dues àrees: el Saló Professional, que tindrà lloc d’aquest dimecres a divendres, i el Saló Gran Públic, que es desenvoluparà de dimecres a diumenge.

A més, el Symposium del BMP reunirà 87 ponents en diferents sessions sobre temes com l’eficiència energètica, la inversió immobiliària a Llatinoamèrica i la recuperació del sector residencial.

També s’explicaran les noves polítiques d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona i tindrà lloc la segona edició del Barcelona Funds Meeting, un programa especial que reunirà 38 fons d’inversió internacionals.

Entre els ponents hi ha alts càrrecs d’empreses del sector com el president de Grup Lar, Luis Pereda; el de Merlin Properties, Ismael Clemente, i el conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas.

També participaran en el saló el conseller delegat de Servihabitat, Julián Cabanillas; el d’Anticipa, Eduard Mendiluce; el director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i el director general adjunt de Banc Sabadell, Enric Rovira, així com representants d’associacions del sector immobiliari i consultores, entre d’altres.

INAUGURACIÓ

La comitiva inaugural d’aquest dimecres estarà encapçalada pel secretari d’Estat d’Economia i director de l’Oficina Econòmica del president del Govern espanyol, Álvaro Nadal.

També hi acudiran la delegada del Govern central a Catalunya, Llanos de Luna; el secretari general de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Pau Villòria, i el regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Maria Montaner.

En representació de l’organització del saló hi haurà el president del BMP, Enrique Lacalle, i el delegat especial de l’Estat al CZFB, Jordi Cornet.