Salva Maldonado plega

0

El fins ara tècnic del Divina Seguros Juventut anuncia en roda de premsa que abandona la direcció de l’equip de cara a la pròxima temporada

Salva Maldonado deixa la disciplina verd-i-negra després de comunicar la seva decisió d’abandonar l’entitat: “Les sensacions em diuen que ha acabat una etapa, i crec que és la millor decisió tant per mi com pel club”.

En una roda de premsa en la qual també participa Jordi Villacampa, president de l’entitat, Maldonado explica que “no em veig ni amb el cor ni amb les forces per seguir mantenint la nostra filosofia de joc i reinventar-nos per a la pròxima temporada”.

L’entrenador assegura que els problemes econòmics “estan fent molt mal al club, perquè dificulten la presa de decisions esportives i que no es pugui anar més enllà de la supervivència”.

El tècnic català va fer-se càrrec de la plantilla badalonina la temporada 2011-2012, portant l’estabilitat esportiva que el club necessitava: “Cinc anys poden semblar pocs, però per a un entrenador són molts”.

Des d’aquell moment l’equip s’ha mantingut en una línia positiva y ascendent, culminada amb la gran temporada 2014-2015, en la qual l’equip va aconseguir arribar a les semifinals de la Copa i classificar-se pels playoff.

Maldonado va renovar ara fa un any per dues temporades, però la clàusula del contracte que el permetia desvincular-se de l’entitat abans del 15 de juliol l’allibera. Si hagués decidit continuar, s’hauria convertit en el tècnic que més partits ha dirigit com a entrenador de la Penya.