Samsung està treballant en lents de contacte intel·ligents

El món dels wearables és cada vegada més ampli, tant és així que Samsung sembla obstinar-se a cobrir totes les necessitats possibles. Avui s’ha fet pública una sol·licitud de patent en la qual es mostra que la companyia està desenvolupant lents de contacte intel·ligents.

La sol·licitud de patent, presentada a Corea del Sud, mostra una lent de contacte equipada amb una petita pantalla, càmera, antena i diversos sensors que detecten el moviment i la forma més bàsica d’entrada utilitzant els seus ulls: intermitent.

Lent contacte Samsung

La idea és que la petita pantalla projecti imatges directament a l’ull. Per descomptat, com és habitual amb tots els wearables, caldrà un telèfon on es faci la major part del processament.

La raó principal per al desenvolupament de les lents de contacte intel·ligents és la qualitat d’imatge limitada que es pot aconseguir amb ulleres intel·ligents. Les lents poden proporcionar una manera més natural per proporcionar la realitat augmentada que les ulleres intel·ligents.

Aquesta patent va ser registrada ja en 2014, encara que ha estat revelada ara, així que Samsung podria haver estat treballant en això durant els últims dos anys, tot i que encara no se sap res al respecte.

Via SamMobile.