Samsung Galaxy Note 5, amb 4GB de memòria RAM DDR4?

  0
  Samsung Galaxy Note 5, amb 4GB de memòria RAM DDR4?

  Samsung Galaxy Note 5, amb 4GB de memòria RAM DDR4?

  Així llueix el disseny del Samsung Galaxy Note 5

  Disseny del Samsung Galaxy Note 5

  Les successives filtracions difoses a la Xarxa sobre el Samsung Galaxy Note 5 no solament ens han permès llistar una sèrie de possibles característiques tècniques. També ens han ofert la possibilitat de dibuixar un esbós on plasmar una aproximació de com serà la carcassa del phablet. No cap al menor dubte que en el nou Noti s’apreciarà la influència del Samsung Galaxy S6, que va destacar al seu moment per trencar amb la línia de disseny imposada en diverses generacions del Smartphone. Basats en aquestes premisses, les següents imatges renderitzades ens ofereixen un avançament de com podria lluir l’aspecte de l’imminent Samsung Galaxy Note 5.

  La línia de disseny del nou Samsung Galaxy Note 5 jugarà un paper molt important, tant o més que l’apartat de hardware. I és que els usuaris miraran amb lupa cada detall de la carcassa del phablet posat que aquesta és una de les parts més criticades de les últimes generacions de Smartphone de la marca, a la qual se li ha acusat en diverses ocasions de mancar d’innovació i imaginació, de caure en la continuïtat. El Samsung Galaxy S6 va ser una de les primeres respostes de la companyia, revolució que els sud-coreans aplicarien d’ara endavant en les successives generacions de dispositius Galaxy. El Samsung Galaxy Note 5 sembla un altre dels involucrats en aquesta nova etapa i així ho repercuteixen els dissenyadors en maquetes com les següents.

  Detalls de disseny del Samsung Galaxy Note 5

  Si be us mostràvem uns esquemes en els quals es fitaven les dimensions del Note 5, inclòs la seva grossor de 7.9 mil·límetres, i fa uns dies apareixia a la Xarxa un vídeo en el qual es mostrava una maqueta en 3D creada amb CAD que era mostrada des de tots els angles, avui us apropem una sèrie d’imatges on es pot veure una imatge conceptual més treballada del phablet, més propera a la realitat. Com en anteriors ocasions, l’autor d’aquestes recreacions ha basat el disseny de l’equip entorn de la informació difosa a partir de les últimes filtracions.

  Samsung Galaxy Note 5, amb 4GB de memòria RAM DDR4?

  A destacar, el perfil bisellat de la carcassa, rematada en alumini. Un altre detall d’interès és la forma corba dels laterals de la mateixa carcassa, encara que aquesta vegada en la part posterior de la mateixa. Tot apunta a carcassa unibody, com el Galaxy S6, per la qual cosa és d’esperar que no hi hagi accés a la bateria -no reemplaçable-. Així mateix, per generar una perspectiva de la grandària del mateix, s’ha introduït la maqueta del Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, imatges a partir de les quals es poden apreciar la diferència de grandària, així com els principals trets estètics dels tres models.

  Fins ara, solament un parell de terminals (Asus Zenfone 2 i OnePlus 2) comptaven amb 4 GB de memòria RAM, però segons ha informat SamMobile, el proper vaixell almirall de Samsung, el Galaxy Note 5, no solament comptarà amb aquesta quantitat de memòria RAM sinó que a més serà de nova generació, DDR4, i a més funcionant en dual channel per dotar al terminal d’un major rendiment.

  Les especificacions tècniques del Samsung Galaxy Note 5 estan encara en l’aire, i caldrà esperar a Agost (com a poc) perquè la companyia sud-coreana faci l’anunci oficial i ens tregui de dubtes. No obstant això, la informació sembla bastant fiable donats els antecedents de la font, els qui han demostrat tenir fonts fiables dins de Samsung.

  Previsiblement i d’acord amb les filtracions produïdes entorn de l’imminent Samsung Galaxy Note 5, el phablet comptarà amb un processador Samsung Exynos 7422 fabricat amb una litografia de 14 nanómetros. Aquest SoC incorpora 8 nuclis físics i arquitectura de 64 bits, amb GPU, mòdem, RAM i fins i tot emmagatzematge intern integrats en el mateix SoC.

  El salt a la memòria DDR4 en Smartphone

  Samsung Galaxy Note 5, amb 4GB de memòria RAM DDR4?

  La tecnologia evoluciona, i l’adopció de la memòria DDR4 en Smartphone, tablets i altres dispositius mòbils era solament qüestió de temps. Com sabeu aquest tipus de memòria és més ràpida, permet majors densitats i té un consum inferior al de la memòria DDR3, per la qual cosa a priori tot són avantatges.

  Si us fixeu, la majoria de processadors de Smartphone tenen des de fa temps arquitectura de 64 bits, per la qual cosa ja són capaços d’aprofitar 4 GB i més de memòria RAM (a diferència dels processadors de 32 bits, limitats a 3 GB) així que no serà rar començar a veure terminals adoptant majors quantitats de memòria, i per descomptat DDR4 en lloc de DDR3.

  El que ja se sap del Samsung Galaxy Note 5

  La notícia es refereix a la quantitat i tipus de memòria amb els quals Samsung dotarà al seu proper terminal estel, però ja que estem aprofitem la conjuntura per explicar-vos tot el que se sap d’aquest.
  Ja us hem explicat que tindrà 4 GB de memòria RAM DDR4 en configuració dual channel, i que comptarà amb un SoC Samsung Exynos 7422 de 14 nanòmetres que integrarà en el mateix SoC CPU, GPU, RAM, mòdem i fins i tot memòria d’emmagatzematge, però segons apunten mancant menys d’un mes per al seu llançament ja es coneixen moltes més característiques del Note 5 de Samsung.

  Per exemple, la seva pantalla serà gran fins i tot pel que és un phablet, ja que serà de 5.7 polzades i tindrà tecnologia AMOLED. Pel que fa a la seva resolució encara no és clar si serà 2K o 1440p. Una altra novetat serà el seu mòdem, integrat en el SoC, que comptarà amb connectivitat 4G+ (el xip és un Samsung Shannon 333 LTE).

  Per acabar, destacar un disseny amb una carcassa d’una sola peça fabricada amb alumini, però que integrarà una capa posterior de cristall endurit, amb una estètica semblant a la del Galaxy S6 actual. La mateixa carcassa comptarà amb càrrega sense fil mitjançant inducció.