Es filtren imatges de premsa del nou Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

Tot just queden 19 dies per a l’esdeveniment Unpacked de Samsung que inclourà la presentació del nou Galaxy S7, dispositiu que estarà present al MWC d’aquest any i si les filtracions segueixen, arribarà sense cap característica per descobrir.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

El ja conegut @evleaks torna a la càrrega, en aquesta ocasió ha filtrat imatges de premsa del nou Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, en les quals es pot es pot apreciar amb tot luxe de detall tant la part davantera com la part del darrere d’aquests nous terminals.

En aquestes imatges no s’arriba a apreciar si la càmera sobresurt o, tal com s’havia comentat, estarà arran de superfície, el que sí que podem observar és l’habitual flash i el lector de ritme cardíac, present en tots els terminals de Samsung de la gamma alta.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

Sembla que els nous Galaxy S7 seguiran la mateixa línia de disseny que tant va captivar l’any passat amb el llançament del Galaxy S6, encara que amb unes cantonades una mica més arrodonides.

Evan Blass (@evleaks) també ha revelat les especificacions del Galaxy S7 i S7 edge, quedant de la següent manera:

Especificacions Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

En el passat,evleaks ha mostrat imatges que sempre han resultat coincidir amb el producte final, així que podem donar-li veracitat a aquesta filtració.