Un empleat de Samsung revela nous detalls sobre el Galaxy S7

Cada vegada estem més a prop del llançament del nou Galaxy S7 de Samsung, la data seleccionada és el 21 de febrer al Mobile World Congress, i cada dia que passa es filtren nous detalls del nou terminal insígnia de Samsung.

Un empleat ha compartit des de Naver (el principal portal d’internet de Corea del Sud) nova informació sobre aquest nou terminal, aquest empleat assegura que totes les variants del nou Galaxy S7 comptaran amb un xassís de color negre, donant així un aspecte més sofisticat al terminal.

Assegura també que serà resistent a l’aigua i a la pols, tal com va passar amb el Galaxy S5 i que lamentablement en últim moment no van decidir implementar al Galaxy S6.

Galaxy S7

Una de les característiques més importants i que potser sorprèn és la càmera, Samsung ha decidit optar per una càmera posterior amb una resolució menor respecte el Galaxy S6, passant de 16 MP a 12 MP, en lloc d’això, optaran per implementar un sensor més gran per obtenir imatges amb menys soroll gràcies a una obertura f/1.7 (recordem que tenir més megapíxels de resolució no significa tenir millors fotos).

També s’ha comentat que la càmera no tindrà una protuberància a la part de darrere i, per tant, no sobresortirà, implementarà un auto focus píxel dual, similar al que es pot trobar a les càmeres DSLR de Canon.

Galaxy S7

I per finalitzar, tornarem a tenir l’opció d’ampliar la memòria mitjançant micro SD gràcies a la ranura SIM híbrida (podrem utilitzar dues targetes SIM o una targeta SIM i una micro SD), una gran notícia.

Els colors disponibles seran quatre: negre, blanc, plata i or. La seva arribada al mercat seria a principis de març.