Samsung i Oculus anuncien un nou model de Gear VR

  0
  Samsung Gear VR

  Samsung Gear VR

  Samsung i Oculus anuncien una nova versió de Gear VR

  Peter Koo, vicepresident de Samsung, va revelar al Oculus Connect, que la companyia treballa en un nou model de Gear VR. El dispositiu de realitat virtual Gear VR Consumer Edition costarà la meitat que el model que el precedeix, 99 $ (poc menys de 90€ al canvi), i arribarà primer aquesta mateixa tardor als usuaris nord-americans.

  No s’ha especificat data, però sí que sembla confirmat que arribarà a temps per al Black Friday, que se celebra l’endemà del Dia d’Acció de Gràcies en aquest país. Per tant, es comercialitzaran abans de finals de novembre. Una mica més tard, abans de Nadal arribarà a la resta de països.

  Redisseny, nous continguts i acords

  Aquesta nova versió de Gear VR ha estat redissenyada per treballar amb la línia de telèfons intel·ligents de Samsung llançada en 2015, incloent el Galaxy Note 5, el Galaxy S6 Edge +, Galaxy S6, S6 i el Galaxy Edge. El nou model de Gear VR serà un 22% més lleuger i més còmode que els seus antecessors. A més, s’ha millorat el panell tàctil de Gear VR per a proporcionar un major control.

  Samsung Gear VR

  Oculus també està realitzant esforços per obtenir més contingut. Més enllà dels jocs de tercers, el nou Gear VR també llançarà ‘Oculus Arcade’, una col·lecció retro que permet als jugadors provar clàssics com ‘Sonic the Hedgehog’, i ‘Gauntlet’ de socis com Sega o Midway (Warner Bros Interactive Entertainment).

  Oculus Connect acords amb empreses

  A més, Oculus va anunciar també en la seva conferència Oculus Connect que ha arribat a acords amb empreses com Netflix, TiVo, Hulu, Vimeo i Twitch, propietat d’Amazon per oferir en els propers mesos el contingut de vídeo i streaming en viu a través de les ulleres de realitat virtual.