Samsung Pay, aterra a Espanya, Regne Unit i Xina en el primer trimestre de 2016.

El passat mes d’agost, Samsung va presentar els nous models Samsung Galaxy S6 Edge+ i el Samsung Galaxy Note 5, però a part d’aquests terminals també va presentar altres novetats, entre elles ens trobem amb Samsung Pay, la plataforma amb la qual pretén ficar-se de ple en el mercat de els pagaments electrònics tal com fan Google i Apple amb les seves diferents plataformes.

Segons fonts pròpies de Samsung, amb tot just uns mesos al mercat, ja compten amb més de 500.000 usuaris als Estats Units (recordem que de moment només està disponible als Estats Units i a Corea del Sud), ara pretenen fer el mateix expandint-se per diversos països europeus, entre els quals es troba Espanya.

Dispositius compatibles i competència

Samsung pretén oferir Samsung Pay en els principals països europeus durant el primer trimestre de l’any 2016. De moment hi ha pocs terminals compatibles amb aquesta tecnologia, en concret el Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge +, Galaxy Note 5 i el Smartwatch Gear S2.

Samsung Pay

La previsió també és que Samsung Pay s’estén per als propers telèfons fabricats per Samsung, però també per a models antics, fent més accessible la tecnologia, tal com van anunciar en un comunicat el passat mes de setembre. El mètode de pagament serà molt senzill, l’aplicació s’obrirà lliscant el dit cap amunt a la pantalla, després caldrà escanejar l’empremta dactilar o introduir un PIN i acceptar el pagament, res més.

Recordem que Samsung en els seus plans inicials volia oferir aquest servei de pagaments a Europa durant aquest últim trimestre (al setembre per ser més concrets), però com sol succeir en molts casos, les presses no són bones, i al final els llançaments s’acaben endarrerint .

Samsung Pay

D’altra banda, hem de tenir present que tindrà la dura competència d’Apple, ja que va anunciar fa un parell de setmanes que Apple Pay, després d’un any del seu llançament oficial als Estats Units (com no), arribarà a Espanya, Singapur i Hong Kong a partir també de l’any que ve gràcies al acord que ha signat amb American Express, podeu llegir la notícia que vam publicar en el seu dia aquí.