Samsung presenta una nova generació de bateries flexibles.

  0
  Noves bateries flexibles de Samsung |DiariCatalà

  Nova bateria flexible de Samsung |DiariCatalà

  Samsung ha presentat les seves noves bateries flexibles a la fira InterBattery 2015 que s’ha celebrat aquesta setmana a Seül.

  Una nova generació de bateries flexibles que es poden deformar sense problemes i que podria representar un dels avenços més importants en la tecnologia d’aquest component en els últims temps.

  Stripe” i “Band” són els noms de les noves bateries flexibles que ha presentat el fabricant asiàtic, que es caracteritzen per ser molt fines i flexibles, ideals per implementar a la roba intel·ligent i en els dispositius wearables. S’adapten a la perfecció a les corbes del cos i als espais petits, el que les converteix en la solució ideal per alimentar petits aparells que d’altra manera no podrien albergar el component.

  Noves bateries flexibles de Samsung |DiariCatalàEl gegant sud-coreà ha explicat en la seva presentació que aquesta nova generació de bateries flexibles té un gran potencial que permetrà augmentar l’autonomia dels dispositius mòbils al voltant d’un 50%.

  A més, han demostrat ser extremadament resistents i en els assajos han pogut ser doblegades més de 50.000 vegades, pel que consideren que la durabilitat no suposarà cap problema, independentment de les característiques de l’aparell en el qual s’instal·lin.

  Cadascun dels dos models ha estat dissenyat per una funció. D’una banda, Samsung Band s’emprarà per alimentar bandes flexibles, monitors d’activitat o rellotges intel·ligents, encara que es podria aplicar a altres dispositius.

  Noves bateries flexibles de Samsung |DiariCatalà

  Per la seva banda, Samsung Stripe es pot doblegar d’una manera molt similar a la fibra tèxtil i està equipada amb un innovador sistema de densitat d’energia, de manera que es podria utilitzar per integrar-la en collarets, cintes de pèl o peces de roba intel·ligents.

  Les noves bateries flexibles de Samsung encara es troben en la fase de prototip, però la companyia assenyala que el resultat de les proves està sent favorable i que esperen poder incorporar-les en dispositius electrònics molt aviat.

  [Font: Samsung]