Samsung W2016, un Galaxy S6 atrapat en el cos d’un mòbil tipus petxina

Fa unes quantes setmanes en TEENAA va aparèixer un nou dispositiu de Samsung, va passar molt inadvertit, però ara apareix de forma oficial, encara que de manera discreta i sense cridar molt l’atenció, es tracta del nou Samsung W2016.

El nou Samsung W2016 és un dispositiu que reprèn el disseny dels mòbils amb tapa, i que molts de vosaltres recordareu amb gran afecte, però això si, amb un hardware molt més potent, tant com el dels Samsung Galaxy S6.

Hardware potent amb un estil tradicional

El Samsung W2016 té doble pantalla i un teclat tipus T9. Porta integrades dues càmeres amb les quals podrem fer fotografies gairebé des de qualsevol angle.

Samsung W2016

A nivell de hardware, en el nou Samsung W2016 ens trobarem amb un processador Exynos 7420 de vuit nuclis, 3 Gb de memòria RAM i 64 Gb d’emmagatzematge intern que es poden ampliar gràcies al típic slot per a targetes microSD (encert per part de Samsung, ja que en els Galaxy S6 es van oblidar d’això). A nivell de càmeres ens trobem amb una posterior de 16MP i una càmera frontal de 8MP. Pel que fa la bateria, el nou Samsung W2016 comptarà amb 2000mAh, una mica escassa per a un terminal nou. Ve amb Android 5.1 preinstal·lat de fàbrica i més de suport Dual-SIM LTE.

Com ja hem comentat el Samsung W2016 és un smartphone amb tapa, però té dues pantalles AMOLED de 3,9″amb una resolució de 1282 x 768 píxels cadascuna, la qual cosa ens deixa un smartphone una mica gran.

Samsung W2016

De moment el nou Samsung W2016 es vendrà a la Xina i el Japó, llocs on aquest tipus de terminals són preferits als smartphones convencionals d’Occident. En qualsevol cas, es desconeix si Samsung pretendrà fer un llançament del nou Samsung W2016 a nivell Europeu.

Què us sembla aquest terminal? Us compraríeu un smartphone amb doble pantalla per recordar vells temps?