Sánchez-Camacho carrega contra CDC i la CUP

0
Alicia Sanchez Camacho - Diari català
Alícia Sánchez-Camacho a la seu del PP

Assegura que “l’invent de Junts pel Sí no ha funcionat”

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat aquest dissabte que CDC ha passat de ser “business friendly a CUP friendly”, i segons ella han deixat de preocupar-se per millorar el mercat laboral a donar suport al partit que defensa l’anticapitalisme, Syriza i la sortida de l’euro i d’Europa, ha asseverat.

En un acte amb emprenedors a Barcelona, ha afirmat que “l‘invent de Junts pel Sí no ha funcionat”, perquè segons la seva opinió no han tret la majoria a les urnes i ha quedat clar que Catalunya no vol ser independent, i ha conclòs que els ha durat dos mesos.

Segons la presidenta del PP català, CDC i el president de la Generalitat, Artur Mas, estan posant en risc la sortida de la crisi, i ha afirmat que Mas està travessant línies vermelles que mai hauria d’haver creuat.

“Cada dia que passa, Mas està més sol“, ha dit Sánchez-Camacho, que ha afirmat que és un president desesperat per pactar amb la CUP, i ja no té legitimitat perquè ja no representa la majoria de ciutadans.

A més, Sánchez-Camacho ha afirmat que el PP és el primer a treballar contra el procés sobiranista, i que en no constituir-se el seu grup al Parlament estan “impedint que es faci un ple amb una proposta il·legal que vol trencar Espanya“, i ha afegit que aquesta serà la seva posició sempre.

Segons ha explicat, la seva candidatura per al 20D proposarà un govern disposat a usar “tots els mecanismes disponibles”, perquè creuen que no es pot permetre que Mas porti endavant una resolució que vol crear una república catalana, i ha afegit que el PP defensa la monarquia parlamentària.

En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha valorat que el president del Govern, Mariano Rajoy, és la garantia del compliment de llei, la unitat d’Espanya, i ha assegurat que Mas no trencarà la cohesió a Catalunya ni d’Espanya, perquè segons la seva opinió “per sobre de la llei hi ha la sobirania nacional i la unitat d’Espanya”.

Sánchez-Camacho també ha dit que el PP vol aprendre de les propostes dels emprenedors, i ha considerat que aquest col·lectiu és necessari perquè ella, juntament amb el ministre d’Interior Jorge Fernández Díaz, puguin confeccionar el programa per a les eleccions generals.