Sánchez i Iglesias no es posen d’acord

0
Pablo Iglesias Pedro Sánchez negociacions
Pedro Sánchez i Pablo Iglesias escenifiquen a Twitter les dificultats per establir converses. Foto: Europa Press.

Pablo Iglesias i Pedro Sánchez escenifiquen a Twitter les diferències a l’hora de concretar possibles negociacions

Després de l’anunci del Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias, del passat divendres on s’oferia com a vicepresident d’un govern socialista, les tensions entre els líders de les dues formacions no han fet més que augmentar. Després de l’oferta, Iglesias va demanar a Pedro Sánchez que el debat de les negociacions fos públic.

El Secretari General del PSOE va ignorar la proposta de Podemos en un principi, tot i que després va apel·lar al diàleg i va recordar que les converses no s’haurien de mediatitzar per no fer de les negociacions un espectacle. Tot i això, ahir Sánchez va utilitzar les xarxes socials per remarcar la indisponibilitat d’Iglesias per parlar.

El líder de Podemos va respondre a la piulada poc més d’una hora després avisant que ja havia trucat a Pedro Sánchez i que “ben aviat” informarien del contingut de la conversa.

Tot i que el Secretari General dels socialistes ha insistit en no fer de les negociacions un espectacle mediàtic, el cert és que la darrera piulada, amb menció a Pablo Iglesias, posa de manifest la falta d’entesa entre ambdós líders, a més de l’escletxa entre ells pel que fa a comunicació en xarxes socials.