Sánchez, Villegas, Vico i Bordonado guanyen el Motocròs a Múrcia

0
Francisco García Bordonado
El pilot Francisco García Bordonado derrapant al circuit de "Los Conejos". Foto: Pepi Nicolás Marchante
Francisco García Bordonado
El pilot Francisco García Bordonado derrapant al circuit de “Los Conejos”. Foto: Pepi Nicolás Marchante

La cinquena prova del Campionat d’Espanya de Motocròs es va celebrar diumenge a la localitat murciana de Molina de Segura.

Les categories de MXSub18, MX65 i MXMàster han tingut el seu torn aquest diumenge a la Molina de Segura (Múrcia). El Club Escudería Carlos va treballar perquè el circuit de “Los Conejos” estigués en perfectes condicions per a la prova nacional.

En els cronometrats de la categoria MXMàster 35-40, Javier García Vico, José Del Barrio i Borja Ramón Múgica van ser els més ràpids.

Ja en les mànegues, es van poder veure boniques lluites entre els pilots de les dues categories però Villegas en 35 i Vico en 40 van aconseguir ser els millors.

En la primera Borja Ramón Múgica, Antonio Villegas i José Del Barrio van ser els més primers en passar la bandera de quadres en MXMàster 35 i en 40, ho fan fer Javi García Vico, Eduardo Castañondo i Raúl Méndez. En la segona Villegas, Múgica i Gonzalo Juan Medem van superar a la resta en 35 i en 40, ho van fer de nou Vico, Castañondo i Juan Carlos Ferrera.

En la categoria de MX65, la qual es va realitzar l’última carrera, Raúl Sánchez va ser el gran dominador tant de les cronos com en les carreres. Pablo Gutiérrez i Edgar Canet el van acompanyar en els entrenaments i en les mànegues el van acompanyar Edgar, qui fa fer dues segones posicions. Les terceres posicions les van ocupar Pablo Gutiérrez en la primera i Jorge Ramos en la segona.

La catalana Daniela Guillén, en la primera mànega va tenir problemes amb la moto però ja en la segona va acabar desena.

Ja en MXSub18 José Antonio Aparicio va marcar els temps més ràpids. Manuel Beltrán va acabar segon i Borja Martín tercer en els cronometrats.

L'actual líder de MXSub18, Simeó Ubach
L’actual líder de MXSub18, Simeó Ubach

La primera mànega la va guanyar el líder de la categoria, Simeó Ubach amb Francisco García Bordonado segon i Manuel Beltrán tercer. A la segona però, quan estava liderant la carrera, Ubach se li va trencar la cadena de la moto i no va poder acabar. Es va emportar la victòria Bordonado, que li va permetre pujar al graó més alt del podi del circuit de la Molina. Beltrán va fer segon i David de la Rica tercer. Els catalans Oriol Oliva i Jordi Serena van acabar sisè i setzè a la general.

La pròxima prova per Sub18 i Màster serà a Benicarló (Castelló) el dissabte 17 d’octubre. Abans però, dissabte 3 serà el torn de les categories reines (MX1, MXElit, MX2, MX125, MX150 i MX85) on correran al gran circuit mundialista de Talavera de la Reina.

Podeu consultar les classificacions del nacional de Motocròs aquí.