Sancionen 6 agents forestals per fotografiar-se amb la presidenta Susana Díaz

0
agents forestals
Foto: UGT Forestales

Els agents forestals es van fer la fotografia amb l’uniforme de treball, durant un congrés sectorial que es va celebrar el passat abril a Córdoba (Andalusia), i que va comptar amb la presència de la presidenta de la comunitat, Susana Díaz. 

 

La conselleria d’Agricultura de Castella – la Manxa ha sancionat sis agents forestals per fotografiar-se amb la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, en un congrés forestal celebrat el passat abril a Córdoba.

La discòrdia per la fotografia presa es va donar perquè els agents van posar amb l’uniforme oficial, quan la normativa impedeix fer ús del vestuari en aquestes aparicions públiques – i més si et fotografien amb representants d’altres institucions autonòmiques -.

Va ser el govern popular de María Dolores de Cospedal qui va obrir l’expedient sancionador cap a aquests agents, perquè van assistir a l’esdeveniment uniformats, quan estaven desautoritzats per fer-ho. La sanció que reclamava l’anterior govern eren 30 dies de suspensió de sou i feina, i la que se’ls imposarà des del nou govern socialista serà només una falta d’advertiment. Així ho reconsiderava el conseller d’Agricultura de la Manxa: