Aquest Connect Wireless Estic amb connexió wifi et permet emetre pel·lícules o música a tres dispositius propers diferents

SanDisk han llançat al mercat els SanDisk Connect Wireless Estic, un USB amb el que podem veure pel·lícules a qualsevol dispositiu mitjançant la wifi per streaming. Es tracta d’uns USBs aparentment normals, encara que potser una mica més gruixuts, que a més de la funció típica de petit disc dur, afegeixen la capacitat d’emissió en streaming via wifi.

SanDisk Connect Wireless Estic | Diari Català

El funcionament és senzill, càrregues qualsevol arxiu ja sigui -per exemple d’imatge, àudio o vídeo en el USB i et descarregues l’app Connect Drive i un cop fet això, hauràs de connectar el dispositiu al wifi de l’USB i llest.

Connect Drive
Developer: SanDisk
Price: Free


El Connect Wireless Estic permet emetre fins a tres arxius al mateix temps a tres dispositius alhora. Sempre que estiguin dins del radi d’abast del wifi.

El Connect Wireless Estic ve en tres versions, de 32, 64 i 128 Gb, i funciona amb iOS 8 o superior i Android 4.2 o superior, tant en mòbils com tablets, incloent-hi iPhones i iPads. El preu va dels 39,99 $ de la primera versió, als 54,59 de la segona i els 159,24 per a la tercera. Si vols comprar-lo online, la mateixa SanDisk et dirigeix ​​a Amazon directament.