Sant Cugat s’uneix a la lluita mundial per eradicar la Pòlio

0
Rotary Sant Cugat
Rotary contra la Pòlio
Rotary Sant Cugat
Rotary contra la Pòlio

Acte organitzat per l’espai cultural Lluís Ribas i l’entitat Rotary Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès s’ha unit a la lluita per a l’eradicació de la Pòlio a escala mundial amb una jornada solidària organitzada per l’entitat Rotary Sant Cugat que es farà el pròxim 26 d’octubre, dia en què es commemora el Dia Internacional de la Poliomielitis.

Serà un acte al vestíbul del Teatre-Auditori, organitzat per l’espai cultural Lluís Ribas i l’entitat Rotary Sant Cugat, que comprarà amb una xerrada de la doctora Maria Victòria Amargos titulada ‘Àfrica lliure de Pòlio. Per Què cal seguir vacunant?‘, ha informat l’Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

Alhora, hi haurà una altra intervenció, la del doctor Enric Portell, que abordarà ‘Els efectes de la Pòlio a nivell físic i psicològic’.

La jornada es tancarà amb la presentació de l’obra inèdita ‘Autoretrat d’una malaltia’, del pintor Lluís Ribas.

Rotary Sant Cugat forma part del Rotary Internacional, que a través del programa ‘Polio Plus’ fa més de 30 anys que es dedica a l’eliminació de la Poliomielitis a tot el món, i en tot aquest temps ha vacunat 2.500 milions de nens i ha invertit més de 1.200 milions de dòlars per posar fi a aquesta malaltia que calculen que estarà eradicada el 2018.