Les seleccions catalanes de futbol masculines i femenines sortiran amb les millors armes per derrotar Euskadi i revertir l’estadística negativa

Canelons, tall rodó, pollastre farcit, neules, torrons… Les tradicions catalanes no es perdran per aquest Sant Esteve. No obstant això, és possible que la sobretaula de després de dinar sigui un pèl més curta. La reunió familiar potser serà una excusa perfecta per viure plegats la gran festa de les seleccions catalanes de futbol.

A partir de les 18.45h la pilota es posarà en joc amb la selecció femenina, una hora que permetrà fer la digestió per poder animar l’equip amb forces. Al Mini Estadi, entrada de franc. No hi ha excusa. A les 21.30, torn per la selecció masculina, la traca final per acabar d’arrodonir el dia de Sant Esteve.

Els dos duels també es viuran a les xarxes socials, on la Federació Catalana de Futbol ja ha posat en marxa dos hashtags a Twitter per promocionar els dos duels de les seleccions catalanes contra Euskadi: #Selecció26D per al futbol masculí; i #FutFem26D per al femení.

Raons de sobres per anar a l’estadi

Tots els ingredients conviden a que els catalans assisteixin als partits de les seleccions de futbol. Gerard López i Sergio González ja han avisat que tots els jugadors de FC Barcelona i RCD Espanyol estaran convocats, pel que es podrà veure una selecció de primer nivell. Natàlia Arroyo també ha promès la presència de les grans jugadores per a la selecció femenina.

Els partits cauran en dissabte, molt assequibles per viure una gran diada de futbol en família. Les entrades, a partir de 10 euros i no superiors a 30 (entre cinc i 20 euros per a persones federades), amb descomptes si se’n compren més de sis a la vegada. “És el repte més important del futbol català i no podem fallar”, declara Andreu Fubies, president de la FCF.