Propostes de llibres i activitats per fer amb els petits de casa aquest Sant Jordi 2016

XXI Concurs de Dibuix de Sant Jordi

Centre Cívic Can Verdaguer | Diari Catala
Foto: Centre Cívic Can Verdaguer

El Centre Cívic Can Verdaguer proposa un any més un concurs de dibuix per als infants amb motiu de la festivitat, ‘XXI Concurs de Dibuix de Sant Jordi‘.

També podeu participar al ‘XVIII Intercanvi del llibre’ al mateix centre, es coloca una taula on tothom que vulgui pot apropar-se a intercambiar un llibre.

Horaris: De l’11 al 26 d’abril al Centre Cívic Can Verdaguer en horari de dl. a dj. de 10 a 13 h i de 16 a 21 h, dv de 16 a 21 h, ds. de 10 a 13 h i de 17 a 21 h

 

 

Llibre 

Comanegra | Diari Catala
Foto: El viatje d’en Biel

El viatge d’en Biel pèl de fletxa

Francesc Vila i Jaume Marco

L’editorial Comanegra ens porta ‘El viatge d’en Biel pèl de fletxa‘ un llibre amb il·lustracions molt especials que acompanyen al petit lector a endinsar-se seguir l’aventura de la curiositat del Biel.

Llibre 

Editorial Juventud | Diari Catala
Foto: Editorial Juventud

El gran llibre de les cuques

Yuval Zommer

Aquest llibre de l’Editorial Joventut és una simpàtica experiència per la canalla que li agrada la natura i conèixer el món dels insectes que ens envolta.

Així ens presenta l’editorial l’obra, ‘Com de lent pot anar un cargol? Les cuques tenen por a la foscor? Per què les formigues van en fila índia?’.

 

Món Llibre 2016

Aquest cap de setmana se celebra a Barcelona el festival ‘Món Llibre 2016, el Sant Jordi per a infants’ al CCCB i Macba. Els nens i nenes podran gaudir de més de 100 activitats amb les quals es pretén que els petits s’habituïn a la literatura. Programa del festival.

Món Llibre | Diari Catala
Foto: bcn.cat