Eduard Punset, Pedro Delgado i Pilar Rahola alguns dels autors que van sortir al carrer a signar llibres aquest Sant Jordi

Barcelona ha omplert un any més els seus carrers amb flors i llibres per la diada de Sant Jordi. Escriptors i escriptores com Eduard Punset, Pedro Delgado, Pilar Rahola, Vetusta Morla, Elisabet Benavent o Teresa Roig entre altres, van sortir a signar exemplars per als seus lectors i els floristes van estar tota la jornada venent roses de tots tipus, flors de diferents colors, artesanes de paper, metall o roba, qualsevol innovació era bona per competir amb la quantitat de paradetes que hi havia i els preus tan competitius que han ofert als compradors, molt lluny dels antics 7-10 euros per una rosa senzilla.

Com cada any els vianants van haver d’alentir el pas per l’aglomeració de gent als carrers, molts turistes i molta gent passejant intentant mirar les parades de llibres, cosa que es feia quasi impossible sobretot a la zona de signatures dels autors.

Les entitats, ONG’s i grups polítics, es van sumar a la iniciativa de sortir al carrer aprofitant la diada de Sant Jordi, uns venent roses i altres oferint informació.

Aquí us deixem una galeria amb imatges d’una jornada florida i literària d’aquest Sant Jordi 2016.