S’apropa “el final d’una era” amb Uncharted 4: A Thief’s End

  0

  Naughty Dogs considera Uncharted 4 com "el final d'una era"

  Un dels directius del joc ho ha afirmat en una entrevista amb la revista oficial de Playstation

  Neil Druckmann, un dels encarregats principals del desenvolupament de Uncharted 4: A Thief’s End, ha parlat amb la revista oficial de PlayStation al Regne Unit sobre la sensació de l’estudi durant el desenvolupament del joc protagonitzat per Nathan Drake. El directiu s’ha sincerat i ha explicat que “cada vegada ens donem més compte que això és, definitivament, el final d’una era per nosaltres com a estudi”.

  Per Druckmann i el seu equip, les aventures de Drake han estat un camí ple de moments inolvidables i recorden amb molta nostàlgia tot el temps que han passat fent possible aquesta aventura. “Hem estat amb la franquícia deu anys almenys”, explicava. “No ens hem parat molt a pensar en això per la gran quantitat de treball que tenim, però recordo perfectament quan Bruce i un servidor arribem amb el projecte sota el braç. Poques setmanes després teníem una nova història per a l’equip, una nova adreça per al projecte” assegura.

  Segons relata a les pàgines de la revista, el moment en el qual van començar a pensar en l’hipotètic final de Nathan Drake va suposar un punt d’inflexió en l’estudi: “És un dels moments en el qual sents l’emoció i les ganes dels nostres seguidors per viure alguna cosa així, però alhora és quelcom trist per suposar un final. L’altre dia vam acabar amb la captura de moviment dels actors d’Elena i Sully i alguns tècnics es van posar a plorar“.

  Naughty Dogs considera Uncharted 4: A Thief's end com "el final d'una era"

  “Moltes persones han estat part del projecte Uncharted durant molts, molts anys, i la conclusió entristeix“, va comentar. Uncharted 4: A Thief’s End és un dels jocs més desitjats entre la comunitat de jugadors de PlayStation 4, el qual arribarà a les botigues el proper 18 de març de 2016.