Saps quan arreglarà Warner Batman Arkham Knight PC?

  0
  Saps quan arreglarà Warner la versió PC de Batman Arkham Knight?

  Saps quan arreglarà Warner la versió PC de Batman Arkham Knight?

  La història de Batman Arkham Knight

  La història de Batman Arkham Knight en PC està batent tots els rècords imaginables, almenys en el que a un llançament en fase Beta es refereix, perquè és com ha arribat a les tendes. I més concretament Steam, que és d’on ha estat retirat quan els americans van detectar la immensitat del problema que se’ls venia damunt.

  Ja han analitzat la situació

  Gens més veure com estava aquest Batman Arkham Knight en PC, quedava clar que tenien molt treball per davant. Tant que en un mail intern al qual ha tingut accés Kotaku d’una famosa cadena de tendes australiana (EB Games), li pregunten a Warner que quan podrà estar ja actualitzat i funcionant el joc en ordinadors.

  La resposta és desoladora perquè parla de l’última informació de Warner és que les actualitzacions no estaran disponibles fins a la primavera. Tingueu en compte que a Austràlia quan aquí estem a la tardor, ells caminen a la primavera, així que com molt ràpid serà al setembre, però el més realista comença a ser el fet de considerar octubre o finals de novembre com els mesos més raonables per a la seva definitiva actualització.

  Saps quan arreglarà Warner la versió PC de Batman Arkham Knight?

  Molta espera per davant

  Mentre, tots els plans de nous continguts per a Batman Arkham Knight en PC s’han detingut en sec i, com és lògic, no sortirà cap dels DLC de la passada de temporada fins que funcioni del tot. De moment com us diem, si no vas comprar el joc hauràs d’esperar-te al fet que ho retornin a Steam i si ja ho vas adquirir al seu moment, et queda provar a veure si les fallades en el maquinari del teu ordinador et permeten fer una mica més que cabrejar-te pel nyap que han llançat el passat mes de juny.

  Teniu el joc en PC? Esteu intentant jugar amb ell o ho heu deixat per impossible?