La tecnologia del futur ja està aquí

Saroléa ha presentat la Manx7, una cafèracer elèctrica homologada per a ús al carrer, una màquina derivada de la moto SP7 que va ser dissenyada per participar en les curses en el TT Zero. La Sarolea Manx7 ha estat homologada per carretera el mes passat i aviat estarà disponible per als clients interessats.

Sarolea Manx7 cafè-racer - Diari Català
Sarolea Manx7

El fabricant belga Saroléa inicia una nova era, totalment elèctrica. La seva primera moto va ser la SP7, una motocicleta dissenyada per a curses de carretera.

Atès que en l’edició de 2015 del TT de l’Illa de Man, les prestacions de la Saroléa han millorat notablement i que la moto pilotada per Robert Wilson va finalitzar la cursa en una cinquena posició, ha animat al fabricant a homologar-la i posar-la a la venda. La venda de motos de carretera, aquest any, ajudarà a Saroléa a fer créixer el seu negoci.

Sarolea Manx7 cafè-racer - Diari Català
Sarolea Manx7

La decisió de Saroléa d’aprofitar el mercat de motos elèctriques és una decisió intel·ligent, sobretot perquè les motos elèctriques són cada vegada més populars. Encara i això, a pesar que Sarolea és un dels més antics fabricants de motos en el món, fundada al 1850, quasi mig segle abans de l’Indian o HarleyDavidson, això no era suficient per aconseguir clients pel seu projecte.

Sarolea Manx7 cafè-racer - Diari Català
Saroléa Manx7

Fins a la data, Saroléa no ha revelat cap detall sobre la seva tecnologia aplicada a la Manx7 cafèracer, però podem dir que conserva la carrosseria completa de fibra de carboni i la major part del caràcter esportiu.

La Saroléa Manx7 comptarà amb un potent motor elèctric de 150 cv i un parell de 900 Nm. La seva acceleració és impactant, ja que passa de 0 a 100 km/h en tan sols 2,8 segons i amb el seu pes contingut de 190 kg, faran que puguis rodar fins a 270 km/h. (això sí, en un circuit) encara que estigui homologada pel carrer.

Queda per conèixer el preu, però segur que no serà assequible, la tecnologia encara es fa pagar i molt, però ens agradi o no, el futur està aquí

Sarolea Manx7 cafè-racer - Diari Català
Saroléa Manx7