Els Rolling Stones han fet un espectacular concert a l’Havana

El grup més llegendari del rock, els Rolling Stones, van oferir a la Ciutat Esportiva de l’Havana (Cuba) un concert multitudinari. El grup conegut com ‘Sus majestades del Rock’ ho van donar tot davant de desenes de milers d’assistents que no solament van assistir de l’Havana, sinó que també van arribar des de diferents províncies de lilla cubana per no perdre’s el show especial promès pels mítics músics.

Durant la funció musical, Mick Jagger, va saludar al públic en espanyol amb un “Hola Havana, buenas noches mi gente“, com han publicat en molts altres diaris espanyols i llatinoamericans. Les mítiques Satisfaction‘, ‘Start me up’, o, l’obertura amb la coneguda Jumping jack flaix‘, no van faltar a la cita. I és que per la mítica banda de la llengua era la seva primera visita a l’illa del Carib triada per tancar la seva gira llatinoamericana ‘Olé Tour’ que van començar a Argentina i després va seguir a Uruguai, Perú, Colòmbia, Brasil i Mèxic.

#rollingstones #cuba #rollingstonescuba #list ?????????

Una foto publicada por Abel Garcia (@unst_abel86) el

Mick Jagger, el guitarrista Keith Richards, el baixista Ron Wood i el bateria Charlie Watts, volien des de feia temps realitzar aquesta actuació que han catalogat d’ara endavant com a ‘Concert de l’Amistat’. De cara ja al futur, aquest concert (el primer gratuït que ofereix la mítica banda des del qual va celebrar a Rio de Janeiro en 2006) será muntat per a un documental sobre la gira de la banda i serà cedit per a la seva exhibició en la televisió estatal cubana.