SCC farà el 12-O diumenge

0
SCC
@Societatcc
SCC
@Societatcc

L’acte al teatre Victòria de Barcelona

SCC celerbrarà la Hispanitat diumenge dia 18 amb un acte al teatre Victòria de Barcelona, després de no haver convocat aquest any la manifestació a la plaça de Catalunya amb motiu del 12 d’Octubre.

El nou president de l’associació, Rafael Arenas, ha explicat a Europa Press que aquest any també volen mobilitzar-se per aquesta festivitat, però “sense sacralitzar la data”.

Arenas ha recordat a més que l’acte de la Constitució de l’any passat es va fer el dia 4 de desembre i no el 6 com correspon; i que el seu acte de la Diada ha estat el 9 de setembre i no l’11, per circumstàncies d’organització.

Per a la Hispanitat traslladen la seva celebració de data, lloc i format: no faran un acte al carrer, sinó al teatre Victòria, perquè l’entitat “és més d’actes tancats, tot i que no perd el contacte amb el carrer, que manté amb les carpes que treu tots els caps de setmana”.

Hi intervindran Arenas i els escriptors Núria Amat, Ignacio Martínez de Pisón i Juan Claudio de Ramon –tot i que la llista de discursos continua oberta–, i a més preveuen convidar a polítics.