La marca celebra els 20 anys del Seat Alhambra amb una edició especial

El vehicle més espaiós de Seat celebra el seu aniversari amb una edició especial. La primera generació de Seat Alhambra es va presentar fa ja 20 anys i va evolucionar ràpidament fins a convertir-se en un model de bastant èxit entre les famílies i els clients que prioritzen l’oci i el temps lliure, però també per a empreses i flotes. En l’actualitat, alguns dels punts forts de l’Alhambra són el màxim nivell de versatilitat, tecnologia i sistemes d’assistència, motors potents i eficients i connectivitat universal. A tot això hem de sumar, l’autèntic estil de Seat, una bona qualitat i una bona relació qualitat-preu.

L’edició especial 20º Aniversari del Seat Alhambra combina característiques de disseny úniques amb un ampli paquet de tecnologies. L’edició és immediatament reconeixible per les seves llandes d’aliatge de 17 polzades en color negre brillant, complementades amb els fars de xenó, llunes posterior i laterals tintades i l’ampli sostre panoràmic lliscant. L’interior es caracteritza per la tapisseria en Alcántara fosc amb costures en fil de seda de color groc clar. A més, el conductor de l’Alhambra 20º Aniversari gaudirà de la funció de massatge, ideal per a viatges llargs.

El paquet de tecnologia és igual d’extens. El sistema d’accés sense clau obre la porta d’un dels vehicles més innovadors en aquest segment. Fins i tot la porta del maleter es pot obrir i tancar sense mans, amb un moviment del peu. Igualment, les dues portes corredisses també s’obren i tanquen mitjançant un accionament elèctric. L’extens paquet de sistemes de seguretat i assistència inclou el sistema Lane Assist que avisa quan el vehicle se surt del carril, el sensor d’angle mort, el reconeixement de senyals de trànsit i les llums automàtiques. A més, incorpora el sistema de navegació de Seat amb la connexió opcional Full Link per a smartphones.tt