Seat va inaugurar les noves instal·lacions de Catalunya Motor a Barcelona amb la nova identitat corporativa

Catalunya Motor a Barcelona és un dels concessionaris més importants per a Seat a la ciutat de Barcelona i la presentació va comptar amb la presència de molts mitjans de comunicació i directius de la pròpia empresa. Les instal·lacions situades en la Plaça d’Ildefons Cerdà (Gran Via Corts Catalans, 140) van acollir la presentació de la nova identitat corporativa de la marca de Martorell.

L’acte va comptar amb la presència de Mikel Palomera, director de Seat Espanya i amb un convidat molt especial, el nou Seat Ateca. el SUV compacte de la companyia que es va presentar a Ginebra a principis d’aquest mes i que arribarà als nostres concessionaris a mitjans d’aquest any. El gerent de Catalunya Motor, Juan María Cabellos, va voler mostrar la seva vinculació amb la marca i va comentar: “Estem orgullosos d’estrenar la nova imatge de SEAT en un lloc històric per a la companyia com és la Plaça Cerdà. A Catalunya Motor, aportem dedicació, compromís i professionalitat, així com una clara orientació a la satisfacció del client”.

El nou Ateca a Barcelona
El nou Seat Ateca a Catalunya Motor durant la presentació

Seat va voler parlar una mica del concessionari principal de la ciutat que destaca pel seu disseny avantguardista, de qualitat i amb una gran quantitat de serveis a la disposició del client. Amb la nova imatge corporativa, el concessionari mostra un estil molt renovat, perfecte per acollir als nous clients de la marca. Aquest nou concessionari disposa de dues plantes amb una superfície total de 1.230 m2, distribuïts entre l’exposició de vehicles nous i d’ocasió, a través de la marca Das WeltAuto. Com va voler aclarir Seat: “La nova identitat realça el valor de marca, combinant una distribució intuïtiva i una alta visibilitat per proporcionar al client la millor experiència de compra”.