El campió del món, Sébastien Ogier, creu que serà difícil millorar els seus resultats d’aquest any en el Campionat del Món de Ral.lis de la FIA de 2016.

Ogier va acabar l’any amb la seva vuitena victòria de la temporada en el Ral·li de Gal·les GB, després d’haver-se assegurat el seu tercer títol mundial consecutiu a Austràlia al setembre amb tres cites per disputar-se.

Només un error poc freqüent en ell en l’últim tram de la prova catalana, quan es va sortir en el Power Stage, va negar a Ogier aconseguir nou victòries en 13 ral·lis, la qual cosa ha admès que serà difícil de millorar en els anys vinents.

“Acabem de la millor manera. Ha estat una temporada fantàstica, amb només un petit error a Espanya, en cas contrari podria haver-hi assolit nou victòries. El nostre rendiment ha estat molt alt i serà difícil fer-ho millor”, ha dit.

“Encara tinc fam de victòries. És la meva personalitat quan competeixo, sempre vull donar el màxim. Mai em conformo amb la meitat. Serà difícil millorar i mantenir aquest mateix nivell de rendiment, seria perfecte”.

Sébastien Ogier - Diari Català
Sébastien Ogier

El francès ha triat la seva victòria en l’ADAC Rallye d’Alemanya com la millor de l’any.

Després que Volkswagen no aconseguís el triomf a casa al 2013 i 2014, Ogier va liderar el ral·li de principi a fi seguit dels seus companys d’equip en el podi.

“El més destacat de la temporada és sempre el títol, perquè era el principal objectiu. Per a això necessites guanyar i, per descomptat, totes són bones, però algunes més que altres”.

Per a mi, la millor de l’any va ser a Alemanya. Volia guanyar per donar-li les gràcies al meu equip per tot el que hem aconseguit. Va ser un gran treball en equip i em va donar una gran satisfacció guanyar aquest ral·li, més per ells que per mi”.

“Després Montecarlo. Sempre vull guanyar allà perquè és el meu ral·li de casa i és el més difícil de la temporada”, ha afegit.

 

Font: www.wrc.com