La Seleccio Espanyola de futbol sala, campiona - Diari Catala
El combinat espanyol no va deixar lloc a la sorpresa en un campionat que ha dominat de principi a fi | FOTO: LNFS.es

Una imparable Selecció Espanyola de futbol sala es proclama campiona d’Europa per setena vegada després de golejar la Selecció de Rússia a la final

La Selecció Espanyola de futbol sala es va proclamar aquest dissabte campiona d’Europa després de guanyar la final a la Selecció de Rússia (3-7). Ni Hongria, ni Ucraïna, ni Portugal, ni Kazakhstan van arribar a inquietar durant el torneig a un combinat que aconsegueix el seu setè entorxat en 10 edicions del Campionat d’Europa de futbol sala.

Els homes de José Venancio López no van donar opció en cap moment al seu rival i en poc més d’un quart d’hora ja dominaven per 0-4. Durant tot el partit la ‘Roja’ va portar la iniciativa i amb el triomf va prendre’s una merescuda revenja esportiva de la seva eliminació de fa dos anys, quan els russos van passar a la final a costa dels espanyols.

La corona europea aconseguida a Sèrbia és la setena de la Selecció Espanyola en les 10 edicions del Campionat d’Europa de futbol sala, que va començar a celebrar-se al 1996 i des de 1999 té lloc cada dos anys. A més del torneig inaugural al propi 1996 Espanya també suma els títols de 2001, 2005, 2007, 2010, 2012 i el recentment aconseguit. A banda dels conquistats, va ser subcampiona al 1999 i tercera al 2003 i al 2014, essent la única de les seleccions en emportar-se medalles de totes les seves participacions.